Vinduesfilm fra 3M – sænker temperaturen og hæver effektiviteten

For hver grad over 23 falder produktivitetsniveauet med 5%!
3M solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

%
Solvarmeafvisning (op til)
%
Lysgennemgang (op til)
%
Reduktion af blænding
%
Reduktion af solfalmning

Glas er et smukt og alsidigt byggemateriale, men kan skabe store problemer for brugerne af bygningen i form af varme og blænding fra solens stråler. Dette påvirker både helbred og effektivitet. Film til vinduer og anden solafskærmning er derfor ideel til skoler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder,hvor indeklima og arbejdsmiljø har stor betydning for indlæring og produktivitet.

Professionel rådgivning om solfilm og folie til vinduer

Hos Solfilm.dk står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning med vinduesfilm. Vi er specialister i at løse problemer med solvarme og blænding i alle slags bygninger og har leveret til både virksomheder, private og det offentlige.

Med specialfabrikeret 3M kvalitetssolfilm fjerner vi blænding fra solen og sørger for UV-afskærmning og solvarmeafvisning på mellem 30-85%. Med vores solfilm får du op til 15 års leverandørgaranti.

Billede af Jonas Westergaard hos Solfilm.dk

Vi har blandt andet leveret løsninger til disse virksomheder:

Jyske Bank Logo
Aarhus Airport Logo

Høje temperaturer har en negativ effekt på indlæring og effektivitet

Når solen strømmer ind gennem vinduerne i klasseværelset eller kontorlokalet, kan der hurtigt blive så varmt, at det går ud over indlæringen og effektiviteten. Undersøgelser viser, at høje temperaturer og dårligt indeklima giver koncentrationsbesvær og forringer præstationsevnen. Faktisk falder produktiviteten med 5% for hver grad over 24°C.

Dette er et problem for skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor netop koncentration er ekstremt vigtig for elevernes indlæring og præstation. Allerede når temperaturen rammer 21°C begynder elevernes faglige evner og præstation at blive påvirket negativt. Et amerikansk studie viser en klar sammenhæng mellem lavere karakterer og høje temperaturer i eksamenperioden.

Høje temperaturer skaber også problemer for virksomheder og offentlige institutioner. Her vil et dårligt indeklima resultere i nedsat produktivitet og arbejdsglæde, som i sidste ende vil medføre et dårligere resultat og nedsat kvalitet.

Disse problemer kan afhjælpes med solfilm på vinduerne. Ved at montere solfilm på dine vinduer, kan du opnå markant reduktion af varme og skabe et bedre indeklima.

Derfor er solfilm en god investering:

Vil du gerne vide mere?

Skab et bedre undervisning- og arbejdsmiljø med solfilm til bygninger

Det optimale undervisnings- og arbejdsmiljø skal hverken være for varmt eller for koldt og bør have et maksimalt indfald af dagslys. Lukker man helt af for sollyset, for eksempel med persienner eller mørklægningsgardiner, kan man godt nok mindske problemer med varme og blænding, men det er ikke en optimal løsning. Man skaber nemlig et behov for ekstra belysning, hvilket medfører øgede energiudgifter. Desuden er naturligt lys at foretrække, da det påvirker os positivt og bidrager til et optimalt arbejdsmiljø.

Solfilm fra 3M løser disse udfordringer ved at reducere varme og blænding fra solens stråler, samtidig med at der sikres optimal lysgennemtrængning. Dette bidrager til et behageligt indeklima og produktivt arbejdsmiljø – og dermed glade og topmotiverede medarbejdere og elever. 

Vinduesfilmen kan også give store besparelser på energiforbruget. Det anslås nemlig, at 33% af udgifterne til afkøling skyldes solvarme der trænger ind gennem vinduerne. Men den rigtige vinduesfilm kan sænke temperaturen med op til 6 grader eller mere og sikre en jævn og moderat temperatur i dine bygninger. Dermed kan du reducere eller helt fjerne behovet for at afkøle med aircondition eller klimaanlæg – løsninger som ofte bruger store mængder energi. 

Billede af skolebørn, der sidder i skolen og laver lektier indenfor.

Hvilken solfilm skal jeg vælge?
Vi står klar til at hjælpe!

Det er et godt spørgsmål – og et vigtigt spørgsmål at stille. Det er nemlig ikke lige meget hvilken solfilm du vælger. Bruger du den forkerte film, kan du faktisk ødelægge dine vinduer. Det kan du læse mere om under ofte stillede spørgsmål.

Som certificeret montør af 3M vinduesfilm, står vi klar til at hjælpe dig med at vælge den løsning der passer til netop dine behov og din bygning. Derfor foretager vi først en analyse af vinduerne og vælger derefter den rigtige solfilm.

Vi er med gennem hele processen – fra rådgivning om vinduesfilm til levering af den rigtige film og til sidst endelig montering på dine vinduer.

3M Window Film Certified Installer - logo
3M Window Film Authorised Dealer - logo
Sort/hvid billede - fællesbillede af teamet hos Solfilm.dk

Hvorfor vælge Solfilm.dk?

Seks gode grunde til at vælge Solfilm.dk som samarbejdspartner

Globalt netværk

Solfilm.dk er en del af 3Ms globale netværk og har en høj produktekspertise.

Solfilm fra 3M

Solfilm.dk leverer altid montage af højkvalitet, og anvender højkvalitetssolfilm fra 3M.

Sænker temperaturen

Vores 3M solfilm sænker typisk temperaturen i rummet med 5-8 grader celcius.

Mere holdbar solfilm

Vores 3M solfilm har en antiridsebelægning, som gør filmen mere holdbar.

10 års garanti

Vi giver 10 års producentgaranti på film monteret indvendigt og op til 10 års garanti på udvendigt monteret film.

Afviser op til 83% af solvarmen

Vores effektive 3M solfilm afviser 30 til 83% af solvarmen, afhængig af filmtype der vælges.