Vinduesfilm fra 3M – sænker temperaturen
og hæver effektiviteten

For hver grad over 23 falder produktivitetsniveauet med 5%!
3M solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

%
Solvarmeafvisning (op til)
%
Reduktion af solfalmning
%
Reduktion af blænding

Glas er et smukt og alsidigt byggemateriale, men skaber til tider store problemer for brugerne af bygningen i form af varme og blænding i computerskærme. Dette påvirker både helbred og effektivitet.

Nyere forskning tyder på, at dårlig indlæring hænger sammen med dårligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø skal hverken være for varmt eller for koldt, men bør samtidig have et maksimalt indfald af dagslys. Ved hver grad over 23 falder produktivitetsniveauet med 5%, så både sollys og varme gør det vanskeligt at holde et konstant komfortabelt indeklima.

3M solfilm løser disse problemer ved at reducere den samlede solenergi og mindske blænding i skærme, samtidig med at der sikres optimal lysgennemtrængning. Dette giver energibesparelser og bidrager til et behageligt og produktivt arbejdsmiljø – og dermed glade og topmotiverede medarbejdere.

Film til vinduer og solafskærmning er ideel til virksomheder, skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor indeklimaet kan have stor betydning for indlæring og kvalitet af arbejde og produktion. Solfilm giver en mærkbar forbedring der koster langt mindre end at bygge til eller lukke af for eksempelvis solvarme fra vinduer. Samtidig tager denne løsning ikke plads fra dine lokaler.

Vinduesfilm er et godt alternativ til dyre airconditionløsninger, et muligt supplement til reducering af driftsudgifter og en genvej til at blive grønnere. Solfilm til vinduer reducerer solfalmning med op til 99,9% og blænding i computerskærme med op til 95%. Den rigtige solfilm kan endda sænke rumtemperaturen med op til 6 grader eller mere.

Eksempler på anvendelse af 3M vinduesfilm

 

Kontakt os

Varmereducerende vinduesfilm fra 3M – økonomisk og til gavn for miljøet

Det amerikanske udenrigsministerium står bag initiativet League of Green Embassies, som har til formål at fremme internationalt samarbejde om energieffektivitet og grønne teknologier.

I denne forbindelse er der i nogle amerikanske ambassader blevet installeret 3M vinduesfilm til forbedring af energiforbruget, så det matcher fremtidens krav om højere miljørigtige hensyn.

Et eksempel på dette er ambassadør Bruce Orecks residens i Helsinki, Finland, som ses på videoen.

Læs mere om League of Green Embassies

Vidste du …

… at du med solfilm kan skærme for indsyn uden at stjæle lyset fra din bygning?

Rådgivning om film til vinduer

Hos solfilm.dk står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning med vinduesfilm. Vi er specialister i at løse problemer med solvarme og blænding i alle slags bygninger og har leveret til både virksomheder, private og det offentlige. Med specialfabrikeret 3M kvalitetssolfilm fjerner vi blænding fra solen i f.eks. computerskærme og sørger for UV-afskærmning og solvarmeafvisning på mellem 30-85%. Med vores solfilm får du op til 15 års leverandørgaranti.

En stor ekspertise indenfor vinduesfilm, markedets bedste produkter fra 3M og en stor alsidighed har bragt os foran i køen på dette helt unikke marked – og vi stiller det hele til rådighed for dig. Vi har omkring 50 forskellige typer solfilm til indvendig eller udvendig brug. Vi løser jævnligt opgaver i Århus, København, Ålborg, Odense og Silkeborg, men monterer solfilm i hele Danmark.

Kontakt os

Hvorfor vælge solfilm.dk?

6 gode grunde til hvorfor du skal vælge solfilm.dk som samarbejdspartner

Globalt netværk

solfilm.dk er en del af 3Ms globale netværk og har en høj produktekspertise.

Solfilm fra 3M

solfilm.dk leverer altid montage af højkvalitet, og anvender højkvalitetssolfilm fra 3M.

Sænker temperaturen

Vores 3M solfilm sænker typisk temperaturen i rummet med 5-8 grader celcius.

Mere holdbar solfilm

Vores 3M solfilm har en antiridsebelægning, som gør filmen mere holdbar.

10 års garanti

Vi giver 10 års producentgaranti på film monteret indvendigt og op til 10 års garanti på udvendigt monteret film.

Afviser op til 83% af solvarmen

Vores effektive 3M solfilm afviser 30 til 83% af solvarmen, afhængig af filmtype der vælges.