Reduktion af blænding med solfilm fra 3M

Når solen står lavt på himmelen, opstår der let problemer med generende lysindfald. Dette er især tilfældet i virksomheder med kontormiljøer og mødelokaler, hvor blænding i tv- og computerskærme samt forringelse af billedet fra projektorer kan være til stor gene for medarbejderne.

Installation af den rette vinduesfilm kan imidlertid afhjælpe problemet. Filmen reducerer blænding fra sollys med op til 90% og sikrer samtidig optimal gennemtrængning af lys. Dette bidrager til et komfortabelt arbejdsmiljø med større arbejdsglæde, produktivitet og effektivitet til følge.

Vi er med hele vejen

Hos solfilm.dk står vi klar til at hjælpe dig med at vælge den løsning der passer til netop dine behov og dine vinduer. Vi er med gennem hele processen – fra rådgivning om vinduesfilm til reduktion af blænding til levering af den rigtige film og til sidst endelig montering på dine vinduer.

 

 

%
Blændingsreduktion (op til)

Høj kvalitet med vinduesfilm fra 3M

Det er ikke lige meget hvilken film, der installeres på dine vinduer. Derfor foretager vi først en analyse af vinduerne og vælger derefter den rigtige solfilm. Vi anvender markedets bedste produkter fra 3M og installationen foretages af vores 3M-certificerede montører. Du er dermed sikret et resultat af højeste kvalitet samt op til 12 års leverandørgaranti på vinduesfilmen.

Kontakt os for yderligere rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os for kompetent rådgivning og vejledning om blændingsreducerende solfilm. Vores korte responstid gør, at du hurtigt kan få afhjulpet problemer med blænding.

 

Kontakt os

Vi har leveret løsninger til blandt andre disse virksomheder:

Danske Commodities

Danske Commodities

Solfilm mod blænding og varme i hovedkvarteret i Aarhus.

Se case

Servicegruppen

Servicegruppen

Professionelt monteret solfilm hos ServiceGruppen ved København.

Se case

Med vinduesfilm fra 3M er det muligt at reducere blænding fra sollys med op til 90%

Rådgivning om film til vinduer

Hos solfilm.dk står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning med vinduesfilm. Vi er specialister i at løse problemer med solvarme og blænding i alle slags bygninger og har leveret både virksomheder, private og det offentlige. Med specialfabrikeret 3M kvalitetssolfilm fjerner vi blænding fra solen i f.eks. computerskærme og sørger for UV-afskærmning og solvarmeafvisning på mellem 30-85%. Med vores solfilm får du op til 12 års leverandørgaranti.

En stor ekspertise indenfor vinduesfilm, markedets bedste produkter fra 3M og en stor alsidighed har bragt os foran i køen på dette helt unikke marked – og vi stiller det hele til rådighed for dig. Vi har omkring 50 forskellige typer solfilm til indvendig eller udvendig brug. Vi løser jævnligt opgaver i Århus, København, Ålborg, Odense og Silkeborg, men monterer solfilm i hele Danmark.

Kontakt os