Undersøgelser viser, at naturlig belysning påvirker mennesker positivt. For at skabe optimale forhold indendørs, både på arbejdspladsen og i hjemmet, er det derfor vigtigt at have størst muligt indfald af dagslys. Lyset kan imidlertid også give problemer i form af blænding og reflekser.

Billede af en computer, hvor der er genskin i skærmen

Blænding er dårligt for arbejdsmiljøet

Generende lysindfald opstår især på arbejdspladser med kontormiljøer og mødelokaler, hvor blænding og genskin i tv- og computerskærme, samt forringelse af billedet fra projektorer, kan være meget generende for medarbejdere og kunder.

Blænding er generelt forstyrrende og kan give hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Medarbejderne kan også få problemer med med ømhed i skuldre, nakke og ryg, da de ofte vil indtage dårlige arbejdsstillinger for at undgå generende lys.

Montering af solfilm på en vindue, hvor man kan se, hvordan filmen skrabes glat på vinduet

Undgå blænding med solfilm på vinduerne

Installation af den rette vinduesfilm kan imidlertid afhjælpe problemet. Solfilmen reducerer blænding fra sollys med op til 90% og sikrer samtidig optimal gennemtrængning af lys. Du bevarer altså det naturlige lysindfald og udsyn til omgivelserne samtidig med at forstyrrende genskin blokeres. Dette bidrager til et behageligt arbejdsmiljø med større arbejdsglæde, produktivitet og effektivitet til følge.

Mange solfilm reducerer desuden varmen fra solens stråler og kan derfor på flere punkter bidrage til bedre indeklima og arbejdsforhold. Vinduesfilm kan altså hjælpe dig til til at opfylde Arbejdstilsynets krav til belysning som blandt andet siger: “Lyset må ikke blænde, give generende reflekser eller generende varme.”

“Lyset må ikke blænde, give generende reflekser eller generende varme.”
Arbejdstilsynet

Vi har leveret løsninger til blandt andre disse virksomheder:

Danske Commodities

Danske Commodities

Solfilm mod blænding og varme i hovedkvarteret i Aarhus.

Se case

Servicegruppen

Servicegruppen

Professionelt monteret solfilm hos ServiceGruppen ved København.

Se case

Høj kvalitet med vinduesfilm fra 3M

Det er ikke lige meget hvilken film, der installeres på dine vinduer. Derfor foretager vi først en analyse af vinduerne og vælger derefter den rigtige solfilm. Vi anvender markedets bedste produkter fra 3M og installationen foretages af vores 3M-certificerede montører. Du er dermed sikret et resultat af højeste kvalitet samt op til 12 års leverandørgaranti på vinduesfilmen.

3M Window Film Authorised Dealer3M Window Film Certified Installer

 

Kontakt os for yderligere rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os for kompetent rådgivning og vejledning om blændingsreducerende solfilm. Vi er specialister i at løse problemer med blænding og solvarme i alle slags bygninger og har leveret til både virksomheder, private og det offentlige. Vores korte responstid gør, at du hurtigt kan få afhjulpet problemer med blænding.

Vi er med gennem hele processen – fra rådgivning om valg af solafskærmning til levering af det rette produkt og til sidst endelig montering på dine vinduer.

Kontakt os i dag – udfyld formularen eller kontakt Michael:

Michael Meedom Jensen

Michael Meedom Jensen

+45 27 50 50 90
michael@solfilm.dk