Sandblæst folie eller frostet folie

Kvalitet der svarer til ægte sandblæst glas – men til en langt mere fordelagtig pris

Sandblæst folie – også kaldet frosted folie – har mange fordele. Når vi hos solfilm.dk monterer sandblæst folie i dine vinduer, anvender vi kun folie af høj kvalitet fra 3M. Resultatet er et udseende og en kvalitet der svarer til ægte sandblæst glas – men til en langt mere fordelagtig pris.

Ved at printe på vinduesfolien eller udskære f.eks. tekst og logo, kan folien fungere som en stilfuld og elegant glasdekoration, og er dermed ideel til brug i eksempelvis butikker og caféer. Folien kan til enhver tid afmonteres igen – en mulighed man selvfølgelig ikke har med sandblæst glas.

Den sandblæste folie kan anvendes steder hvor man gerne vil afskærme, men samtidig have lys ind. Det kan f.eks. være i kontorlandskaber med glasvægge som adskillelse. Man kan også bruge den sandblæste folie i forbindelse med toiletter og omklædningsrum. Indgangspartier i glas er også et oplagt sted at bruge frosted folie, da man derved mindsker faren for at man går ind i dem.

Ring endelig eller send en besked, hvis du har spørgsmål til glasdekorationsfolie eller gerne vil have et godt tilbud.

 

Kontakt os

Fordelene ved frostet vinduesfolie

Kvaliteten svarer til ægte sandblæst glas – men prisen er langt mere fordelagtig

Frosted folie kan anvendes som stilfuld glasdekoration

Folien kan til enhver tid afmonteres

  • Nordisk Solfilm har hjulpet Jyske Bank med dekorations- og afdækningsopgaver med folie. Nordisk Solfilm har ydet kompetent rådgivning omkring materialevalg og løsninger. Nordisk Solfilm har løst selve monteringsopgaven samt planlægning til vores fulde tilfredshed.
    Henning Hauge HansenAfdelingsleder, Bygninger og Teknik – Jyske Bank