Montering af solfilm på en vindue, hvor man kan se, hvordan filmen skrabes glat på vinduet

3M Prestige – en solfilm med klare fordele

Med sin markedsledende nanoteknologi har 3M skabt en serie af varmeafvisende vinduesfilm, også kaldet vinduesfolie, med unikke egenskaber. 3M Prestige og 3M Prestige Exterior er klare, multilags solfilm der effektivt afviser varmen fra solens stråler og samtidig lukker mest muligt lys ind. Med 3M Prestige på dine vinduer opnår du derfor den bedste balance mellem varmereduktion og naturligt lysindfald.

I modsætning til mange andre varmereducerende vinduesfilm indeholder 3M Prestige ikke metal. Du får derfor ingen problemer med korrosion eller forstyrrelse af mobilsignaler. Solfilmen blokerer desuden op til 99,9% af solens ultraviolette stråler, som er den største årsag til falmning. Med 3M Prestige på vinduerne undgår du derfor også falmning af produkter og møbler, så deres levetid forlænges.

Billede af facaden af en bygning med store glaspartier

Bevarer bygningens udseende

Mange vinduesfilm er farvet mørke og indeholder metal. De kan derfor lave kraftigt genskær, hvilket både forringer ind- og udsyn og forandrer bygningens fremtoning.

Med sin høje transparens og metalfri opbygning er 3M Prestige vinduesfilm stort set usynlig ved montering på dine vinduer. Filmen er faktisk mindre reflekterende end glasset den monteres på. Det sikrer at bygningen fremstår som før monteringen. Bygningens oprindelige udseende bevares og du vil ikke opleve forringelse af ind- eller udsyn.

Dette er især vigtigt for butikker med udstillinger i vinduerne og for virksomheder hvor bygningens fremtoning spiller en stor rolle.

Tekniske specifikationer for 3M Prestige og 3M Prestige Exterior

3M Prestige 703M Prestige 40 Exterior3M Prestige 70 Exterior3M Prestige 90 Exterior
MonteringIndvendigtUdvendigtUdvendigtUdvendigt
Lysgennemgang69%42%71%88%
Total solenergi afvist59%71%61%45%
Reduktion af infrarød stråling97%97%97%97%
Reduktion af UV-A-stråling99,9%99,9%99,9%99,9%
Hent databladHent databladHent databladHent datablad
Graf der viser Solar egenskaber og lystransmission for 3M Prestige 70 Exterior

Solar egenskaber og lystransmission for 3M Prestige 70 Exterior

Klik på grafen for at forstørre.

Optimalt arbejdsmiljø

3M Prestige bidrager til det ideelle arbejdsmiljø ved at reducere varmen og bevare et naturligt lysindfald. Vinduesfilmen er konstrueret således, at den afviser mere varme om sommeren, når solen står højt på himlen. Ydeevnen stiger altså i takt med behovet og du er derfor sikret optimale forhold året rundt.

Billede af to kollegaer, der kigger på en tablet og smiler

Spar på energien

De fleste varmereducerende solfilm er tonede og skaber behov for øget belysning – hvilket resulterer i højere energiforbrug. Dette problem får du ikke med 3M Prestige. Filmens høje transparens sikrer maksimalt lysindfald og ekstra belysning er derfor ikke nødvendig. Desuden reduceres varmen og udgifterne til nedkøling minimeres.

Billede af blade på et træ med sollys bagved

3M Ultra Prestige – sikkerhed og varmereduktion i samme vinduesfilm

Ved at kombinere Prestige 70 og Ultra S400 har 3M skabt en solfilm, eller folie til vinduer, med fordelene fra begge produkter. Resultatet er 3M Ultra Prestige – en varmereducerende solfilm der samtidig fungerer som sikkerhedsfilm. Ved brud på glasset holder filmen splinterne sammen og dermed reduceres risikoen for skader på personer og ejendom markant. Ved udefrakommende påvirkning, f.eks. indbrud eller bombesprængning, strækker filmen sig og kan bidrage til at glasset bliver siddende i rammen.

Solfilm.dk har blandt andet monteret 3M Prestige hos disse kunder:

Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn

Solfilm blev monteret da tonede ruder ikke gav nok effekt.

Se case

Saxo Bank

Saxo Bank

Store problemer med varme blev afhjulpet med 3M Prestige Exterior.

Se case

5 gode grunde til at vælge 3M Prestige

  • Afviser op til 97% af solens infrarøde lys og minimerer energiudgifterne
  • Bidrager til bedre indeklima og arbejdsmiljø
  • Bevarer bygningens oprindelige fremtoning
  • Modvirker falmning ved at blokere op til 99,9% af solens UV-stråler
  • Ingen risiko for korrosion

Kontakt os i dag for yderligere rådgivning om 3M Prestige vinduesfilm

Hos Solfilm.dk står vi klar til at hjælpe dig med at vælge den løsning der passer til netop dine behov og din bygning. Det er ikke lige meget hvilken film, der installeres på dine vinduer. Derfor foretager vi først en analyse af vinduerne og vælger derefter den rigtige solfilm.

Vi er med gennem hele processen – fra rådgivning om vinduesfilm til levering af den rigtige film og til sidst endelig montering på dine vinduer.

Udfyld formularen eller kontakt Michael:

Michael Meedom Jensen

Michael Meedom Jensen

+45 27 50 50 90
michael@solfilm.dk