Autosolfilm – større køreglæde og bedre brændstoføkonomi

Solfilm til biler har mange fordele

Solfilm anvendes i stor udstrækning inden for transport til solafskærmning. Tonede ruder giver et flot look, man undgår nysgerrige blikke ind i varerummet, og så reducerer filmen ikke mindst varmen i bilen med op til 80%. Dette nedsætter behovet for brug af aircondition og giver dermed en bedre brændstoføkonomi. Solfilm til biler har dermed både en æstetisk og en praktisk funktion.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder.

 

%
Varmereducering

Professionel montering

Med speciel teknik monterer vi alle bagruder i ét stykke. Derved undgås synlige samlinger som ellers kunne ødelægge udsynet. Vi har montagehaller til montage af dekorationer og solfilm i Århus og Silkeborg. Vores 3M-certificerede montører kører dog rundt i hele landet og monterer solfilm i biler og bygninger.

 

Kontakt os

Autosolfilm af høj kvalitet til den rigtige pris

Med baggrund i Jysk Solfilm og Nordisk Solfilm, har vi samlet trådene, og står nu som markedets stærkeste leverandør og montør af alle former for autofilm. Derfor kan vi tilbyde dig alle former for film til en fordelagtig pris, leveret sikkert, hurtigt og effektivt.
Hos os går en god pris og høj kvalitet hånd i hånd, og vi er derfor den rette samarbejdspartner at kontakte, når du ønsker at få arbejdet udført ordentligt, til den rigtige pris, med de bedste materialer og til tiden – ofte før. Vi leverer solfilm til alle former for transport, såsom busser, varevogne og personbiler og endda til vinduer i dit hus.
Autoreklame og -dekoration

Autoreklame og -dekoration

Vi tilbyder også dekoration og fuldindpakning af biler samt taxaindpakning – fra original idé til færdig montage. Her er vi i fast samarbejde med den kreative virksomhed FA3Ð som gang på gang leverer unikke og iøjnefaldende løsninger inden for alle former for bildekoration og indpakning.

Læs mere

Solfilm til vinduer, bygninger og kontorer

Solfilm til vinduer, bygninger og kontorer

Solfilm har også en varmereducerende effekt i bygninger og kan dermed være med til at skabe et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

Læs mere