Leverandør af facadeskilte og reklameskilte

Selv om navnet siger solfilm er vi også leveringsdygtige i selv de største skilteløsninger. Vi har eksempelvis stået for den omfattende montage af skilte, bannere mv. i forbindelse med Audi-tribunen på NRGi Park & Arena. En stor opgave der blev løst til fuld tilfredshed.

Som i alle andre tilfælde, bruger vi hos solfilm.dk kun de bedste kvaliteter indenfor folier, når vi opsætter facade- og skilteløsninger.

Der er stor forskel på skilte, så det kræver indgående erfaring, at finde den rette løsning til de enkelte opgaver. Ring til os eller send os en besked for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud.

Ligeledes løsninger der involverer pyloner i forskellige størrelser, vægskilte eller andet der skal kunne tåle forskelligt vejrlig uden at gå i stykker eller falme, er vi hos solfilm.dk eksperter i.

 

Kontakt os

Antigraffiti med film

Har du også problemer med graffiti på din facade? Ved du ikke hvor du finder en holdbar antigraffitiløsning?

Beskyt din ejendom med antigraffitifilm

Antigrafittifilm benyttes mod hærværk, ridser, maling, ætsning og kan bruges på et utal af udsatte steder, som f.eks. tog, metroer, busser, facader af glas, samt rustfrit stål. Den monteres på emnet så den danner en beskyttende og nærmest usynlig overflade. Når der har fundet hærværk sted, afmonteres filmen og overfladen efterlades intakt. Grafittifilmen er i særdeleshed omkostningbesparende på udsatte steder hvor hærværk desværre er almindeligt.