Sikkerhedsfilm fra 3M

for beskyttelse af personer og ejendom

Glassplinter der flyver gennem luften kan forårsage stor personskade, endda dræbe, og kan ødelægge en hel produktion af eksempelvis fødevarer. Med sikkerhedsfilm holdes smadrede vinduer og glas sammen og mængden af flyvende glassplinter reduceres væsentligt.

På grund af faren for bombning har mange ambassader valgt at montere sikkerhedsfilm – også kaldet beskyttelsesfilm, splintsikringsfilm eller endda bombefilm. Også på skoler og i institutioner kan sikkerhedsfilm sikre mod personskade ved smadring af glas.

Beskyttende vinduesfilm er en god investering

Sikkerhedsfilm finder anvendelse mange steder. Steder hvor man har at gøre med fødevarer, som f.eks. kornlagre og madproduktioner, hvor glassplinter kan ødelægge en hel produktion, er sikkerhedfilm en god, prisbillig og enkel løsning. Splintsikringsfilm eliminerer den største udgift der måtte opstå i forbindelse med en ituslået rude, som jo desværre oftest er følgeskaderne på de produkter der bliver beskadiget af flyvende glasstykker.

Sikkerhedsfilm monteret af solfilm.dk har samtidig en stærk præventiv effekt mod indbrud, da filmen simpelthen gør det markant sværere for indbrudstyve at trænge gennem glasset.

PET anbefaler sikkerhedsfilm på ruder

PET lancerede i 2012 Projekt Omtanke, der har til formål at øge trygheden og sikkerheden på befærdede steder. I denne forbindelse anbefaler PET, at der sættes sikkerhedsfilm på ruderne på steder med forøget risiko for, at eksplosioner kan ske.

Kontakt os

Sikkerhedsfilm redder menneskeliv

På videoerne ses kontrollerede sprængninger af vinduer med og uden 3M sikkerhedsfilm

 

3M logo til certificeret installatør af 3M solfilm og vinduesfilm

3M-certificeret montering

Hos solfilm.dk anvender vi sikkerhedsfilm af høj kvalitet fra 3M. Sikkerhedsfilmene fåes i mange forskellige kvaliteter – fra det helt papirstynde til plexiglastykkelse. Vi står meget gerne til rådighed med råd og vejledning. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.
Kontakt os