Autoreklame og -dekoration

Fra original idé til færdig montage

solfilm.dk tilbyder rådgivning om og montering af et utal af forskellige former for autoreklame – fra original idé til færdig montage.

Vi har først og fremmest fokus på 3 ting: Kvalitet, stabilitet og kundepleje. Med dette for øje, står et målrettet og veluddannet team klar til at assistere dig overalt i Danmark og det sydlige Sverige. solfilm.dk assisterer flere af landets største autoforhandlere og flere offentlige instanser med solfilm, autoreklame og bilindpakning.

Hos solfilm.dk tror vi på, at åben og jordnær dialog er nøglen til en god løsning. Vi sætter en ære i veludført arbejde og dermed er det vigtigt for os, at arbejdet er mere end blot i orden og altid udført helt efter kundens ønsker.

solfilm.dk leverer unikke og iøjnefaldende løsninger inden for alle former for bildekoration og -indpakning. Her på siden kan du se et udpluk af de autoreklamer, vi har udført gennem tiden.

Indpakning af bil og taxa – en god investering

Med indpakning i solfilm eller anden folie beskyttes din bil mod rust og ridser i lakken. Dermed er en fuld indpakning med til at sikre værdien af dine køretøjer og kan betragtes som en investering snarere end en reel udgift.
Kontakt os

Indpakning til den helt rigtige pris

Med mange års erfaring kan vi udføre opgaven sikkert og hurtigt til den helt rigtige pris.

Bogstaver, logoer og fuld indpakning. Der er utrolig mange muligheder indenfor dette område, hvilket gør, at du kan vælge lige præcis det design der passer dig og dermed få netop den bil, du ønsker dig.

Bilindpakning er et område, hvor der er stor forskel på kvaliteten af det udførte arbejde. Hos solfilm.dk er vi specialister på området og kan som den stærkeste leverandør på markedet levere alsidige løsninger af højeste standard. Og med mange års erfaring kan vi udføre opgaven sikkert og hurtigt til den helt rigtige pris.

Ønsker du professionel indpakning af biler eller taxaer, er du kommet til rette sted. Vi er eksperter i fuldindpakning og giver gerne råd og vejledning, samt information om dine muligheder, selvom du kun betaler for produkt og montering.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud og høre om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.