Solafskærmning – en økonomisk vej til et
bedre arbejdsmiljø og indeklima

Ved at afvise solenergi og reducere blænding i eksempelvis computerskærme, kan du med solafskærmning opnå et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Dette giver en mærkbar effekt på produktivitet, koncentration og indlæring, og solafskærmning er dermed den ideelle løsning i f.eks. kontorlokaler, klasseværelser og produktionslokaler.

Med solafskærmning får du en mærkbar effekt til en fordelagtig pris. Det betyder eksempelvis, at du ikke behøver bygge til eller afskærme hele områder og det er en løsning der sikrer, at du stadig kan udnytte den fulde plads i din bygning.

Vi har stor erfaring på området og har leveret til en række virksomheder, det private og det offentlige – eksempelvis skoler hvor indeklimaet har stor betydning for indlæringen i klasseværelset.

Hos solfilm.dk har vi specialiserede medarbejdere, der kan rådgive dig om hvordan du bedst skærmer for lysindfald, uden at du behøver at lukke helt af for sollys. Så uanset hvilken udfordring du står med, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Vi har allerede hjulpet kunder i Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Odense & København – kort sagt hele Danmark.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os

Hos solfilm.dk er mulighederne mange

Vi tilbyder vi solafskærmning ved hjælp af solrullegardiner, sandblæst folie eller solfilm fra 3M.

Med et bredt udvalg af solrullegardiner og vinduesfilm og -folier er det muligt at lave kreative løsninger der passer til netop dine behov – og ikke mindst din indretning.
Vi giver gerne rådgivning om gode løsninger og kan med ekspertise vejlede dig i, hvordan du på den bedste måde løser problemer med indfald af sollys. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør om dine muligheder. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Odense og København og vi står også klar til at hjælpe dig!
Solrullegardiner

Solrullegardiner

Fleksibel og dekorativ solafskærmning med solrullegardiner.

Læs mere

Sandblæst folie

Sandblæst folie

Kvalitet der svarer til ægte sandblæst glas – men til en langt mere fordelagtig pris.

Læs mere

Solfilm til vinduer

Solfilm til vinduer

Solfilm afviser op til 83% af solvarmen og bidrager til et optimalt arbejdsmiljø.

Læs mere

Billede af Michael Meedom Jensen

Vi leverer ekspertviden om solafskærmning

Leder du efter en samarbejdspartner med mange års erfaring med solafskærmning, så er du kommet til det helt rette sted. Hos solfilm.dk har vi stor ekspertise indenfor dette område og står altid klar til at løse nye opgaver. Vi yder ekspert rådgivning og vejledning i brug, samt information om muligheder, selvom det kun er selve produktet og arbejdet med opsætning du betaler for.

Hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker at indgå et samarbejde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os