Sikkerhedsfilm giver bedre sikkerhed for patienterne på Middelfart Sygehus Retspsykiatri

Nordisk Solfilm blev en torsdag eftermiddag kontaktet af Creo Arkitekter på vegne af Region Syddanmark. Vi blev spurgt, om vi kunne klare en hastesag i forbindelse med indsynshindring og brudsikring af glas og vinduer på en etape af Middelfart Sygehus Retspsykiatri.

Dagen efter, fredag, monteres der en prøve på de pågældende glas, som efterfølgende godkendes af arkitekterne og bygherren, Region Syddanmark. Det var i denne forbindelse en fordel at arbejde med 3M’s produkter, da de alle har veldokumenterede datablade og testcertifikater.

Det blev aftalt, at vi skulle påbegynde og afslutte montage af det på­ gældende afsnit mandag, hvilket skete efter planen. Det er siden blevet til en del vinduer på Middelfart Sygehus Retspsykiatrisk, efterhånden som de forskellige afdelinger har nærmet sig deres åbning.

Vi har været glade for at få mulighed for at være en del af denne proces.

Vi har kun positive oplevelser ved samarbejdet med Nordisk Solfilm på Middelfart Sygehus Retspsykiatri. De leverer et produkt, der lever fuldt op til forventningerne. Vi fandt ikke en eneste mangel eller fejl på deres arbejde. Nordisk Solfilm skal have stor ros for deres responstid – også i akutte tilfælde – og aftalerne blev altid overholdt. De var omhyggelige og hurtige til at udføre arbejdet, selvom det nogle gange var under specielle forhold, hvor der skulle tages stor hensyn til patienterne.
Jesper MortensenCreo Arkitekter a/s
Kunde:Middelfart Sygehus Retspsykiatri