Rosendahl bevarer bygningens udseende med solfilm fra 3M

Rosendahl havde på nogle af deres vinduer fået monteret en prøve på solfilm. Filmen var af et andet mærke end 3M og var monteret af et andet firma. Men hos Rosendahl syntes de ikke rigtig det fungerede.

Nordisk Solfilm monterer derfor en prøve på solfilm fra 3M. Denne skulle godkendes af arkitekt Kim Utzon. Bygningens vinduer er nemlig specialdesignet diamantglas, som i forvejen har en mørk tone, og solfilmen måtte ikke ændre bygningens fremtoning væsentligt. Prøven kunne godkendes og Nordisk Solfilm monterede derefter solfilm på hele facaden og har siden løst flere opgaver for Rosendahl.

“Nordisk Solfilm har udført et godt stykke arbejde med montering af solfilm hos Rosendahl. Vi satte stor pris på den korte responstid i forbindelse med opsætning af prøverne. Det tog lidt tid, inden monteringen blev fuldført, men der er fuld forståelse for, at dette var nødvendigt, for at monteringen kunne udføres under de mest optimale vejrforhold. Kvaliteten af montagen er i top og vi er meget tilfredse med resultatet.”
Jacob Møller NielsenHusadministrator, Rosendahl
Kunde:Rosendahl