3M solfilm giver varmereduktion og privatliv på Odense Universitetshospital

For at reducere varmen på fødeafdelingen og skabe privatliv på stuerne havde Odense Universitetshospital fået installeret 3M Silver 15 Exterior på ca. 600 m² vinduer i op til 35 meters højde.

Der skete desværre det at filmen, grundet en fabrikationsfejl, krakelerede lige efter garantiperiodens ophør – noget som ellers sker yderst sjældent med 3M solfilm. Da 3M blev opmærksomme på problemet, kontaktede de Nordisk Solfilm for at høre, om vi ville påtage os opgaven med at afmontere den gamle solfilm og montere en ny. Det ville vi naturligvis gerne.

For at løse opgaven måtte der benyttes adskillige lifte – bl.a. en lift på 40 meter der kunne nå helt op til 7. sal, som er bygningens øverste etage.

3M betalte alle omkostninger i forbindelse med opgaven: Den nye 3M solfilm, liftomkostninger og Nordisk Solfilms arbejdsløn.

Det er den garanti man har som kunde, når man har fået monteret 3M solfilm af en 3M-certificeret installatør. Det almindelige er ellers, at man blot leverer ny solfilm til erstatning for den gamle. Men langt den største omkostning er ofte arbejdsløn, leje af lift osv.

Kunde:Odense Universitetshospital