3M Prestige Exterior vinduesfilm

på den officielle residens for USAs ambassadør i Belgien

3M har monteret den nye Prestige Exterior vinduesfilmserie på den officielle residens for USAs ambassadør i Belgien, Howard Gutman, i løbet af 2011 Energy Efficiency Global Forum, en del af Den Europæiske Unions Energy Week i Bruxelles. Energy Efficiency Forum er en eksklusiv forsamling af embedsmænd fra regeringen, erhvervslivet og ngo’er interesseret i at forfølge og gennemføre energieffektivitetsinitiativer.

Projektet fandt sted under forummets League of Green Embassies-partnerskab, der ønsker at fremhæve energivenlige løsninger på højtprofilerede bygninger. Prestige-serien er baseret på en helt unik nanoteknologi og består af flere hundrede ultratynde lag. Alle disse lag har forskellige egenskaber – egenskaber der tilsammen sikrer en glasklar vinduesfilm, der effektivt holder solens stråler ude og samtidig ikke øger genskæret fra ruderne.

Læs mere om hele ideen bag League of Green Embassies på leagueofgreenembassies.org

Læs mere om solfilm til vinduer

Varmereducerende solfilm fra 3M

på den amerikanske ambassadør Bruce Orecks hus i Helsinki

I forbindelse med en igangværende renovering af den amerikanske ambassade i Helsinki, Finland, er der blandt andet blevet monteret 3M vinduesfilm i ambassadørens hjem, som en forbedring af bygningens energiforbrug, så det matcher fremtidens krav om højere miljørigtige hensyn.

Og om resultatet siger Bruce Oreck blandt andet (med let omskrivning af et amerikank ordspil):

"You CAN have your cake and eat it too! ... I love it!"

Følg hele samtalen mellem ambassadør Bruce Oreck og 3Ms europæiske markedsføringsleder, David Cox, i videoen.